banner



'Steuckers vertrekt mogelijk bij STVV en kan naar Nederland trekken'


Stan Van Dessel is zelf ook verrast met zijn basisplaats bij STVV<BR />

Het Belang van Limburg

06/03/2021 - 06:05

De verrassing van Peter Maes in Charleroi-STVV: de basisplaats voor Stan Van Dessel. De nineteen-jarige middenvelder kreeg de voorkeur op Brüls en Colidio en trok aardig zijn streng. "Ik geef toe: ik was zelf ook wat verrast."


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. xix-jarige Stan Van Dessel man van de toekomst bij STVV? (27/04/2021 - Het Belang van Limburg)
    De 19-jarige Stan Van Dessel zette zijn krabbel onder een driejarige verbintenis bij STVV. Nochtans heeft hij niet de gestalte in huis die Peter Maes zo graag ziet. "Ik ben gelukkig een uitzondering op de regel", knipoogt Van Dessel vanop vakantieoord Ibiza.
    [naar artikel]
  2. Na Jarne Steuckers komt ook jonge Kanarie Stan Van Dessel boven h2o (08/03/2021 - Het Belang van Limburg)
    De 19-jarige Stan Van Dessel was de verrassing van Peter Maes vrijdag in Charleroi. Van Dessel greep zijn tweede basisplaats en kreeg na afloop van Maes ook lof voor zijn voetballende kwaliteiten. Dat hij die heeft, bevestigen Stef Van Winckel, beloftetrainer in Sint-Truiden, en ex-Kanarie Steven De Petter.
    [naar artikel]
  3. STVV'er Stan Van Dessel maanden out met zware knieblessure (29/09/2020 - Het Belang van Limburg)
    STVV heeft er een probleem bij: maandag in de beloftenwedstrijd tegen Lierse Kempenzonen liep middenvelder Stan Van Dessel (19) een zware knieblessure op.
    [naar artikel]
  4. STVV-middenvelder Stan Van Dessel succesvol geopereerd (24/08/2021 - Het Belang van Limburg)
    STVV-middenvelder Stan Van Dessel ging maandag succesvol onder het mes bij clubarts Peter Bollars in het Sint-Trudoziekenhuis.
    [naar artikel]
  5. Van Dessel tekent profcontract bij STVV (23/x/2019 - Het Belang van Limburg)
    Stan Van Dessel ondertekende woensdag zijn eerste profcontract bij STVV. Verder dezelfde geblesseerden: Steppe, De Petter en Teixeira.
    [naar artikel]
  6. “Pitbull” Van Dessel klaar voor jaar van de doorbraak (22/07/2021 - Het Belang van Limburg)
    STVV opent zondagavond op Stayen de competitie tegen AA Gent. Jonkie Stan Van Dessel (nineteen) wordt aan de aftrap verwacht tegen de Buffalo’south. Zowel omnibus Bernd Hollerbach als de gemiddelde STVV-fan zien heil in hem. “Dan moet ik het nu maar bewijzen in de matchen”, beseft Van Dessel.
    [naar artikel]
  7. Stan Van Dessel na Truiense redding: "De ontlading is immens groot"<BR /> (06/04/2021 - Het Belang van Limburg)
    STVV kan rustig achterover leunen en vrijuit de wei in tijdens de derby en tegen Anderlecht. "Nadien volgt een vroege vakantie. De ontlading is groot na de redding", aldus invaller Stan Van Dessel.
    [naar artikel]
  8. Brute pech voor jonge Stan Van Dessel: zes maanden out (22/08/2021 - Het Belang van Limburg)
    Fauna pech voor STVV-talent Stan Van Dessel. De twenty-jarige middenvelder ging met pijn van het veld na een allerlaatste contact in de match tegen Kortrijk zaterdag op Stayen. Het zware verdict volgde zondagmorgen: gescheurde kruisbanden van de linkerknie, zes maanden out.
    [naar artikel]
  9. ONZE PUNTEN. Werkmier Stan Van Dessel toonde strijdershart bij eerste basisplaats (05/03/2021 - Het Belang van Limburg)
    DE TRAINER
    [naar artikel]
  10. Blijft jonge Stan Van Dessel in de basis tegen Standard? (08/08/2019 - Het Belang van Limburg)
    Marc Brys moet tegen Standard opnieuw een stel youngsters aan de aftrap brengen. Veel andere opties heeft de STVV-coach immers niet. Maar dat doet niets af aan de knappe evolutie van Stan Van Dessel (18), een intelligente Brabander met een uitstekende vista. "Debuteren met tenniscijfers was niet leuk, maar sinds dinsdag ben ik erover heen."
    [naar artikel]
  11. Profcontract voor youngsters Van Dessel en Lathouwers (xxx/04/2019 - Het Belang van Limburg)
    Bij STVV kregen twee jongeren een profcontract. Stan Van Dessel en Siebren Lathouwers tekenden allebei een nieuwe overeenkomst dinsdag van twee seizoenen met nog een jaar optie.
    [naar artikel]
  12. Drie coronagevallen bij STVV: De Ridder, Reitz en Van Dessel in quarantaine (03/01/2022 - Het Belang van Limburg)
    STVV trainde maandag volop op eigen bodem. Er kwamen intussen wel drie coronagevallen aan het licht: Steve De Ridder, Rocco Reitz en Stan Van Dessel testten positief. Zij gingen uiteraard in quarantaine. Ook kapitein Toni Leistner voelde zich maandag ziek en moest voor een nieuwe pcr-test gaan. Trainer Hollerbach hield maandag uiteindelijk maar 16 veldspelers over.
    [naar artikel]
  13. Jongeren grijpen hun kans bij STVV (03/07/2019 - Het Belang van Limburg)
    Het blijft voorlopig wachten op de nieuwkomers bij STVV, waardoor enkele jongeren zich in de schijnwerpers spelen. De 17-jarige Stan Van Dessel kreeg in de oefenwedstrijd tegen Maccabi Haifa zowaar een basisstek van Brys. "Ik voel vertrouwen van de trainer. Niks moet, alles magazine."
    [naar artikel]
  14. Coronagevallen blijven zich opstapelen: ook STVV-coach Bernd Hollerbach geveld (06/01/2022 - Het Belang van Limburg)
    Bij STVV blijft het aantal coronagevallen zich opstapelen. Na Rocco Reitz, Stan Van Dessel, Steve De Ridder en Jorge Teixeira kwamen donderdag drie nieuwe besmettingen aan het licht.
    [naar artikel]
  15. Twee nieuwe coronabesmettingen bij STVV: ook Toni Leistner en Jorge Teixeira testen positief (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
    Het aantal coronabesmettingen blijft ook bij STVV stijgen. Na Steve De Ridder, Stan Van Dessel en Rocco Reitz testten ook kapitein Toni Leistner en ervaren rot Jorge Teixeira positief.
    [naar artikel]
  16. Stan Kolen wil na jaar vol blessureleed knallen met Dessel Sport: "Trainingen konden niet vroeg genoeg beginnen" (21/06/2022 - Het Belang van Limburg)
    Voor Dessel begon gisteren de voorbereiding op het nieuwe seizoen dat half augustus al van start gaat. Voorlopig doet de society het nog zonder nieuwkomers. Het afblazen van de transfer van Robbe Goor naar Wezel en de contractverlenging van Stan Kolen, zeven maanden out vorig seizoen, kunnen wel als halve transfers gezien worden.
    [naar artikel]
  17. Alive. Houdt STVV de punten thuis tegen leider Zulte Waregem? (26/ten/2016 - Het Belang van Limburg)
    STVV ontvangt vanavond competitieleider Zulte Waregem. Het doet dat zonder Pieter Gerkens, die na zijn basisplaats tegen KRC Genk opnieuw naar de depository financial institution verdwijnt. In zijn plaats speelt Steven De Petter. Pierrick Valdivia behoudt zijn basisplaats.
    [naar artikel]
  18. Jonge Kanaries krijgen profcontract: "Spiegelen ons aan Gerkens en De Norre" (02/05/2019 - Het Belang van Limburg)
    STVV legde dinsdag twee youngsters een profcontract voor. Stan Van Dessel en Siebren Lathouwers tekenden allebei een overeenkomst voor twee seizoenen met optie. "Bij Genk kreeg ik in de wintertime te horen dat ik naar een andere club mocht uitkijken. STVV bleek een uitstekend alternatief", aldus Bilzenaar Lathouwers.
    [naar artikel]
  19. Van Dessel en Konaté tekenen nieuw contract (24/04/2021 - Het Belang van Limburg)
    Zaterdagnamiddag hebben Stan Van Dessel en Mory Konaté allebei een akkoord gevonden op Stayen over een nieuwe verbintenis. Beide middenvelders tekenden een nieuw meerjarig contract.
    [naar artikel]
  20. Limburgs getint Dessel Sport strijdt met Patro Eisden om leidersplaats in eerste nationale
    (23/10/2021 - Het Belang van Limburg)
    De koppositie! Dat is zaterdagavond de inzet van het duel tussen co-leiders Patro en Dessel. Bij de bezoekers zijn liefst twaalf Limburgers actief, vier van hen - Oleg Cheprassov, Stan Kolen, Tony Cinti en Ilkan Cavus - hebben zelfs een Patro-verleden.
    [naar artikel]
  21. Transfer Talk. Mboyo naar STVV, dat Colombatto uitleent - Ajax maakt van Haller duurste aankoop in Eredivisie (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
    STVV verhuurt zijn Argentijnse middenvelder Santiago Colombatto voor zes maanden aan de Club Leon FC. Dat heeft de Mexicaanse club zelf op haar website bekend gemaakt. Onder Brys was Colombatto nagenoeg een vaste waarde. Maar onder Maes was hij zijn basisplaats intussen wel kwijtgespeeld. STVV in 2019 halen bij het Italiaanse Cagliari en bood heb toen een contract voor drie jaar. (FKS)
    [naar artikel]
  22. Bilzenaar Oleg Cheprassov hoopt met Dessel Sport nieuwe stap te zetten in zijn carrière (26/05/2021 - Het Belang van Limburg)
    Dessel heeft met Oleg Cheprassov zijn nieuwe diepe spits beet. De Bilzenaar met Kazachse root was het afgelopen seizoen aan de slag bij reeksgenoot Patro Eisden. Voor de Limburgers is het na Stan Kolen de tweede speler die het verliest aan groen-wit.
    [naar artikel]
  23. STVV-coach Bernd Hollerbach: "Ben zelf verrast over onze automatismen" (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
    Een fluks STVV nam in een boeiende tweede helft de maat van een matig Standard. "STVV speelde een grote lucifer", oordeelde charabanc Bernd Hollerbach. "Vanaf de openingsminuut zag ik een agressief STVV, dat geen ruimte gaf. Spijtig genoeg was de eerste bal op doel meteen goed voor de i-0 van Gavory. Met de beste helft van het seizoen bogen mijn jongens de achterstand om."
    [naar artikel]
  24. Op stage zonder Mo Nitcheu, één jaar na drama in Kortessem: "Hier waren we voor het laatst samen" (17/07/2020 - Het Belang van Limburg)
    Een phase in de voorbereiding is voor jonge voetballers de uitgelezen kans om zich te manifesteren. Dat geldt deze week in Horst ook voor Stan Van Dessel (18) en Nelson Balongo (21), de STVV-jonkies die dezer dagen vaak terugdenken aan de betreurde Mo Nitcheu.
    [naar artikel]
  25. ONS OORDEEL. Togui bekroont basisplaats met doelpunt, Thoelen niet vrijuit (31/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
    Trainer Vrancken voerde enkele opvallende wissels door voor de lucifer tegen STVV. Tainmont overtuigde niet, terwijl Togui zijn basisplaats wel bekroonde met een doelpunt. Hier zijn onze spelersbeoordelingen:
    [naar artikel]
  26. STVV wint eerste match onder Milos Kostic tegen zwak KV Kortrijk (eighteen/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
    STVV won met 2-0 van Kortrijk dankzij doelpunten van Colidio, die zijn eerste basisplaats pakte, en De Bruyn. Beiden tekenden ook voor een assist....
    [naar artikel]
  27. De Roeck verrast: eerste basisplaats voor Fabien Antunes (29/10/2017 - Het Belang van Limburg)
    Jonas De Roeck verrast met zijn basiself in Brugge. Fabien Antunes staat voor het eerst in de ploeg, hij krijgt de voorkeur op Casper De Norre.
    [naar artikel]
  28. Stan Van Samang koning van het Sportpaleis (27/eleven/2016 - Het Belang van Limburg)
    Het publiek knuffelde hem nét niet dood: Stan Van Samang kwam, zag en overwon toen hij dit weekend drie keer op rij optrad in het Sportpaleis. Van Samang graaide gretig in zijn oude en nieuwe repertoire en veel nummers kregen live dat tikkeltje extra. Hij toonde dat hij een uitstekende zanger en entertainer is én Stan genoot zelf ook: "Sportpaleis, dees is de max!"
    [naar artikel]
  29. STVV wint eerste match onder Kostic tegen zwak KV Kortrijk, amper iii.000 toeschouwers op Stayen (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
    STVV won met two-0 van Kortrijk dankzij doelpunten van Colidio, dice zijn eerste basisplaats pakte, en De Bruyn. Beiden tekenden ook voor een assist....
    [naar artikel]
  30. Alive in Sportpaleis: Stan Van Samang verrast publiek met duet Roel Vanderstukken (08/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Een&nbsp;razend enthousiast publiek&nbsp;was het gevolg van de muzikale verrassing tijdens het uitverkochte concert van Stan Van Samang in het Sportpaleis...
    [naar artikel]
  31. Wedstrijden van STVV binnenkort te zien in Azië? (30/01/2018 - Het Belang van Limburg)
    CEO Takayuki Tateishi, CFO David Yajima en commercieel directeur Stan Niesen lichtten gisteren de toekomstplannen toe van de nieuwe eigenaars van STVV. Die zijn geënt op vijf pijlers. Opvallend: de kersverse CEO verwelkomde iedereen in het Nederlands, waarmee hij zijn positieve intenties wilde onderstrepen. "Goedemiddag allemaal", klonk het. Verder benadrukte hij dat STVV "een club is en blijft van en voor de fans. Het wordt geen Japanse gild."
    [naar artikel]
  32. Kevin Van Dessel verlaat KRC Genk voor chore als assistent-coach bij KV Mechelen (18/06/2020 - Het Belang van Limburg)
    KRC Genk neemt na vier seizoenen afscheid van Kevin Van Dessel. De beloftencoach trekt naar KV Mechelen waar hij naast Fred Vanderbiest zal fungeren als assistent van hoofdtrainer Wouter Vrancken. Bij de Genkse beloften wordt de ex-speler van onder meer STVV opgevolgd door Hans Somers, dice doorschuift van de U18. Van Dessel was in de Genkse jeugdopleiding eerst twee jaar als jitney van de U17 aan de slag. Afgelopen seizoen human action hij het nog uitstekend met de U19 in de UEFA Youth League.
    [naar artikel]
  33. STVV wil behoud veilig stellen tegen Charleroi (24/02/2017 - Het Belang van Limburg)
    Als Moeskroen zondagavond niet wint in Gent, is STVV dit weekend zeker van het behoud. Maar bij de Kanaries willen ze niet afhankelijk zijn van die uitslag. En dus willen ze het behoud morgen zelf al verzekeren. Moeilijk. Want STVV trekt naar Charleroi dat strijdt voor play-off 1. En STVV zelf heeft de slechtste uitreputatie van het land.
    [naar artikel]
  34. "Niet rancuneus, wel verrast" (08/05/2018 - Het Belang van Limburg)
    Fritz Geerts werd zaterdag in Moeskroen in de bloemetjes gezet. Hij coachte zijn laatste friction match voor de U19 van STVV en neemt na tien jaar mogelijk afscheid van de guild. Bart Janssens moet dan weer wijken van het bestuur als beloftencoach. De Kanaries zien zo toch twee belangrijke trainers verdwijnen, tenzij STVV de plannen met hen nog herbekijkt. "We zijn verrast. Maar natrappen doen we sowieso niet, daarvoor hebben we te veel mooie momenten gekend bij de social club", klinkt het.
    [naar artikel]
  35. STVV leent Elton Acolatse uit (05/02/2020 - Het Belang van Limburg)
    Bij STVV vertrekt Elton Acolatse op uitleenbasis. De Nederlander zal het seizoen volmaken in Israël, bij Hapoel Beer Sjeva FC. Acolatse had in Sint-Truiden ook onder Milos Kostic geen basisplaats.
    [naar artikel]
  36. Geschrokken fietser sterft bij ongeval in Dessel (28/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Op de Turnhoutsebaan in Dessel is vanmiddag een dodelijk ongeval gebeurd. Dat bevestigt de politie van de zone Balen-Dessel-Mol. Volgens de
    [naar artikel]
  37. Stan Van Samang op zijn 40ste verjaardag bij Joe: "Ik wil terug vader worden" (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Stan Van Samang wordt 40 vandaag. Radiozender Joe ging langs bij Stan in zijn stamcaf&eacute; voor een verjaardagsinterview.
    [naar artikel]
  38. Derbyvraag van de dag: verdient Cyriel Dessers opnieuw een basisplaats? (05/11/2020 - Het Belang van Limburg)
    Zaterdag (om xx.45u) vindt op Stayen de eerste Limburgse derby van het seizoen plaats. In de aanloop naar de disharmonism tussen STVV en KRC Genk vuren we elke dag een vraag op u af. Het resultaat leest u de dag nadien in Het Belang van Limburg en op hbvl.be. De vraag van vandaag: verdient Cyriel Dessers opnieuw een basisplaats?
    [naar artikel]
  39. PREVIEW. Stan Van Samang laat tweeling voor het eerst terug samen zingen in 'Studio Stan' (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
    In de eerste aflevering van Studio Stan maakt Stan Van Samang vanavond kennis met Helen en haar tweelingbroer Maarten (twenty) uit Hoboken. Helen houdt...
    [naar artikel]
  40. Dimitri Vanhaen met leider Dessel tegen lijder THES: "Jammer dat we niet kunnen promoveren" (25/03/2022 - Het Belang van Limburg)
    THES trekt zaterdagavond naar Dessel. Wat in de heenmatch nog een topper was, is nu een duel tussen de fiere leiders uit Dessel en de lijdende nummer twaalf uit Tessenderlo. "Maar we zijn op onze hoede", zegt Dilsenaar Dimitri Vanhaen (23) van Dessel.
    [naar artikel]
  41. Dutoit niet in doel bij STVV na kritiek op eigen society (eighteen/11/2016 - Het Belang van Limburg)
    Dutoit staat vandaag niet in het doel bij STVV, en dat heeft alles te maken met zijn uitspraken van enkele dagen geleden. Na de wedstrijd in Eupen haalde de keeper hard uit naar zijn teamgenoten, hij hekelde vooral het gebrek aan karakter. Die uitspraken kosten hem nu zijn basisplaats.
    [naar artikel]
  42. Dessel organiseert in 2020 EK BMX (19/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
    De Europese kampioenschappen BMX vinden in 2020 in Dessel plaats. De Internationale Wielerunie UCI wees de organisatie toe aan off-route club BMX 2000 Dessel. Die was in 2013 al eens met succes gastheer voor het EK.
    [naar artikel]
  43. Dessel organiseert in 2020 EK BMX (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)
    De Europese kampioenschappen BMX vinden in 2020 in Dessel plaats. De Internationale Wielerunie UCI wees de organisatie toe aan off-route club BMX 2000 Dessel. Die was in 2013 al eens met succes gastheer voor het EK.
    [naar artikel]
  44. Een modernistic (voetbal)sprookje: Stan (23) speelde zeven jaar geleden nog in vierde provinciale en tekent nu een profcontract (10/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Zulte Waregem pakt - als alles volgens plan verloopt - dit weekend uit met een nieuwe spits. Stan Braem (23) voetbalde zeven jaar geleden geleden nog in vierde provinciale, het allerlaagste niveau. Maar eerstdaags zet hij zijn krabbel zowaar onder een profcontract. Een voetbalsprookje is het al. Nu hoopt Stan om zelf voor het happy end te zorgen.
    [naar artikel]
  45. Krijgt Stan Van Samang een jongen of een meisje? Joe-dj denkt het te weten (03/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Stan Van Samang kwam deze ochtend zijn nieuwe single The Load alive zingen bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis & Anke Buckinx. Stan wordt
    [naar artikel]
  46. Stan Van Samang schrijft muziek tegen zure busreizigers (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Zelf schitterde hij als zanger in 'Steracteur Sterartiest' en 'Liefde voor muziek', maar een eigen programma presenteerde Stan Van Samang (40) nog...
    [naar artikel]
  47. Sousa en Suzuki dichtbij basisplaats, Balongo niet in de kern (13/09/2019 - Het Belang van Limburg)
    STVV won voor de interlandbreak knap op het veld van Eupen en wil zaterdagavond de lijn doortrekken op Stayen. Marc Brys kwam tijdens de persbabbel op vrijdag nog terug op de zege aan de Oostkantons. Duidelijk is dat Yuma Suzuki en Allan Sousa dichtbij een basisplaats komen. De plaatsen worden duur, Nelson Balongo valt plots uit de kern.
    [naar artikel]
  48. Amerikaanse striplegende Stan Lee overleden (12/xi/2018 - Metro)
    De Amerikaanse stripauteur Stan Lee, dice voor de uitgeverij Curiosity Comics een hele reeks wereldberoemde personages creëerde, is vandaag overleden. Dat melden Amerikaanse media. Stan Lee was de geestelijke vader van onder meer Spider-Homo, de X-Men en de Hulk. Stan Lee stierf op 95-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Los Angeles, zo melden TMZ en Hollywood Reporter. Bron: Belga   Het bericht Amerikaanse striplegende Stan Lee overleden verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  49. Dessel organiseert in 2020 Europees kampioenschap BMX (19/07/2017 - Sporza)
    Het Joël Smets-circuit in Dessel is over 3 jaar opnieuw het decor van het Europees kampioenschap BMX. In 2013 was Dessel al eens met succes gastheer.
    [naar artikel]

Voor informatie mail service naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy

Source: https://www.dekrantenkoppen.be/index.php/detail/1508974/Stan-Van-Dessel-is-zelf-ook-verrast-met-zijn-basisplaats-bij-STVVltBR-gt.html

Posted by: morristhoures.blogspot.com

0 Response to "'Steuckers vertrekt mogelijk bij STVV en kan naar Nederland trekken'"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel